|

Published: Monday, June 6, 2022, 12:56 [IST]

After a long time, the online retailer Amazon India and the smartphone brand OnePlus have collaborated and organized a new community sale for users. Prior to this sale, the Amazon OnePlus Community Sale Quiz has also made its way to the sale page. Currently, this contest is now available under the Funzone section during the sale.

Amazon OnePlus Community Sale Quiz Answers

The Amazon OnePlus Community Sale is live from today, June 6, 2022 and it will end on June 10, 2022 at 12 PM. Participants of this quiz contest have to answer a set of five questions correctly. The eligible participant will get a chance to win a new OnePlus Nord CE 2 5G or a OnePlus 10R smartphone for free from Amazon. On the whole, five winners will be chosen to participate in the lucky draw and the chosen winners will get their prize delivered to them by August 15, 2022.

Amazon OnePlus Community Sale Quiz Answers

As mentioned above, there will be five winners in the Amazon OnePlus Community Sale Quiz contest and it is important to answer these questions correctly. Here, we have made the task easy for participants by providing the correct answer to each of them.

Amazon OnePlus Community Sale Quiz Answers

Firstly, here are the questions and answers to win a OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

Question 1: The feature that allows the Nord CE 2 Lite to shoot crisp images at night is _.

Answer: Nightscape

Question 2: What is the battery capacity of the Nord CE 2 Lite?

Answer: 5000mAh

Question 3: Like all OnePlus Nord smartphones, the Nord CE 2 Lite is also

Answer: 5G-ready

Question 4: What is the camera system on the OnePlus Nord CE 2 Lite 5G?

Answer: 64MP AI Triple Camera

Question 5: What Operating System does the Nord CE 2 Lite use?

Answer: OxygenOS

Amazon OnePlus Community Sale Quiz Answers

Here are the questions and answers to win a OnePlus 10R smartphone.

Question 1: The ultra-wide camera on OnePlus 10R features a __________ field of view

Answer: 119 degree

Question 2: Our fastest ever wired charging technology fully charges the 4500 mAh battery from 1% to 100% in ____________

Answer: 17 mins

Question 3: Designed to give gamers the winning edge, OnePlus 10R 5G employs upto __________ touch response rate for precise control

Answer: 720 Hz

Question 4: Capture your wordl with OnePlus 10R 5G that has ____________ main camera with IMX766 flagship image sensor

Answer: 50 MP

Question 5: ______________________ is exclusively optimized and tuned in with MTK engineers to experience next-level fast and smooth

Answer: MediaTek Dimensity 8100-MAX

How To Participate In Amazon Quiz

As usual, to participate in the Amazon OnePlus Community Sale Quiz contest, you need to follow the following guidelines. Firstly, you need to install the Amazon app from the Google Play Store or Apple App Store. Now, you need to log in to the app with your credentials and search for the Amazon OnePlus Community Sale banner under the Mobile section.

You can tap on the poster and start to play the quiz. Once you start to participate in the quiz contest, you will have to answer all the questions correctly to enter the lucky draw. Of all the participants who enter the lucky draw, only five winners will be chosen to win the prize.

Best Mobiles in India

Samsung Galaxy S21 FE 5G

54,999

OPPO Reno7 Pro 5G

39,999

Xiaomi 11T Pro 5G

39,999

Vivo V23 Pro 5G

38,990

Apple iPhone 13 Pro Max

1,29,900

Vivo X70 Pro Plus

79,990

OPPO Reno6 Pro 5G

38,900

Redmi Note 10 Pro Max

18,999

Motorola Moto G60

19,300

Xiaomi Mi 11 Ultra

69,999

OnePlus 9

49,999

Redmi Note 10 Pro

15,999

Samsung Galaxy F62

20,449

Redmi 9A

7,332

OPPO F19

18,990

Apple iPhone SE (2020)

31,999

Samsung Galaxy S20 Plus

54,999

OPPO F15

17,091

Vivo S1 Pro

17,091

Realme 6

13,999

Oppo A77 5G

22,379

Realme GT Neo 3T

39,999

Vivo T2x

19,800

Redmi 11 5G

13,999

Samsung Galaxy M13

15,999

Tecno POVA 3

13,340

Vivo Y72t

15,564

Redmi Note 11T Pro Plus

23,280

Redmi Note 11T Pro

19,785

Redmi Note 11SE

11,640

Story first published: Monday, June 6, 2022, 12:56 [IST]